Onze producten/diensten

Met onze kraanwagens zijn we actief in de inzameling van afvalglas. Zo ledigen we de glasbollen op de openbare weg en bij containerparken.

Ook grotere bedrijven en horeca vergeten we niet, we verhuren een groot gamma aan containers en komen deze naar wens periodiek of op afroep ledigen. Neem gerust contact op als je graag een offerte hier voor wil ontvangen.

Onze containerwagens bedienen vooral brouwerijen en glazeniers. Onze containers worden op de bedrijventerreinen gevuld door de klant, waarna we een lege container komen plaatsen en de volle meenemen. Deze wissels gebeuren in de meeste gevallen zelfs binnen de 24u na de aanvraag.

Onze vloot van kippers wordt ingezet om gerecycleerde scherven te transporteren naar glasfabrieken. Door hun grote capaciteit is dit de ideale manier om veel grondstoffen te bezorgen aan onze klanten. Daarnaast worden deze vrachtwagens ook ingezet voor andere opdrachten die we kunnen relateren aan de glasindustrie;

We zoeken steeds naar de ideale logistieke oplossing. Zo kunnen we steeds afwegen welk transport het best past in de vraag van onze klant, of dat nu weg, water of spoor is.