Onderhoudstechnieker vaste nacht – klik hier voor meer info

Wij, bij GRL, helpen jou mee te werken aan een beter milieu. Onze logistieke medewerkers zorgen voor een correcte inzameling van jouw afvalglas dat daarna door onze collega’s in de recyclageafdeling wordt omgezet in nieuwe grondstoffen. Deze hoogwaardige grondstoffen worden ingezet bij glasfabrieken rond de wereld en ook bij isolatieproducenten vind je onze producten terug.

 

Om onze recyclageplant in Lummen te versterken zoeken we een voltijdse onderhoudstechnieker in vaste nacht.

 

Als onderhoudstechnieker ben je mee verantwoordelijk voor de goede werking van onze recyclage-installatie. Door preventief te werken zorg jij immers mee voor een hoge up-time. Daarnaast ben je snel in staat om zelfstandig tot oplossingen te komen wanneer er toch een storing is. Een idee van onze omgeving: transportbanden, zeven, breker, drooginstallatie, metaalscheiders, optische sorteermachines in twee geautomatiseerde lijnen.

Om in dit plaatje te passen heb je reeds een eerste ervaring als onderhoudstechnieker opgedaan in een industriële omgeving waarbij je goede mechanische skills ontwikkelde. Daarnaast heb je kennis van elektriciteit en kom je goed uit de voeten met een lasapparaat. Je kan na een inwerkperiode vlot je plan trekken en communiceert met je collega’s in het Nederlands.

We bieden een job met veel verantwoordelijkheden in vaste nacht die start op zondagavond en eindigt op vrijdagochtend. Je werkt in een sector die niet conjunctuurgevoelig is in een filevrije en goed bereikbare omgeving. Je verloning is marktconform en in verhouding met je ervaring.

Vragen? Bel ons op 013 530 660 of mail naar kenny.jacobs@grl.be